ایشان امامزادهى بلافصل است… خیلی عظمت دارد، در همین زیارتنامهى ایشان آمده است: «یا فاطِمَهُ اشفَعِی لِی فِی الجَنَّهِ، فَاِنَّ لَکِ عِندَ اللهِ شَأناً مِنَ الشَّأنِ» : ای فاطمة معصومه، تو برای ورود من به بهشت شفاعت کن، چون نزد خدا دارای شأن و مقام بزرگی هستی. (بيانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) 28/04/1371)
[1] . این بانوى بزرگوار، این دختر جوانِ تربیت شدهی دامان اهل بیت پیغمبر… موجب شده است كه این شهر به عنوان پایگاه اصلى معارف اهل بیت در آن دورهی ظلمانى و تاریكِ حكومت جباران بدرخشد و پایگاهى بشود كه انوار علم و انوار معارف اهل بیت را به سراسر دنیاى اسلام از شرق و غرب منتقل كند. (بيانات در ديدار طلاب، فضلا و اساتيد حوزه علميه قم – 29/07/1389)
[1] . السلام علیکم یا اهل بیت النبوّۀ و موضع الرساله، السلام علیکِ یا قرّۀ عین آل الرسول (متن دستخط رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) در دفتر یادبود آستان مقدس حضرت معصومه (علیها سلام) 3/7/1372)
[1] . ما باید از این حضرت (حضرت معصومه سلام الله علیها) بیشتر استفاده کنیم… ایشان امامزادهى بلافصل است، دختر امام، خواهر امام، عمّهى امام است. (بيانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) 28/04/1371)
[1] . بدون تردید نقش حضرت معصومه در قم شدن قم و عظمت یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخى، یك نقش «ما لا كلام فیه» است. (بيانات در ديدار طلاب، فضلا و اساتيد حوزه علميه قم – 29/07/1389)
[1] . این بانوى بزرگوار، با حركت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه و عبور از شهرهاى مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است كه این شهر به عنوان پایگاه اصلى معارف اهل بیت در آن دورهی ظلمانى و تاریكِ حكومت جباران بدرخشد و پایگاهى بشود كه انوار علم و انوار معارف اهل بیت را به سراسر دنیاى اسلام از شرق و غرب منتقل كند. (بيانات در ديدار طلاب، فضلا و اساتيد حوزه علميه قم – 29/07/1389)
[1] . امروز هم مركز معرفتى دنیاى اسلام، شهر قم است. امروز هم مثل همان دوران، قم قلب فعال و متحركى است كه میتواند و میباید خون معرفت و بصیرت و بیدارى و آگاهى را در سرتاسر پیكر امت اسلامى پمپاژ كند. (بيانات در ديدار طلاب، فضلا و اساتيد حوزه علميه قم – 29/07/1389)
نگاه بین المللى به قم، یك نگاه ویژه است؛ علاوه بر اینكه رفت و آمد به اینجا از كشورهاى گوناگون وجود دارد. آن كسانى هم كه به دلائلى، به ملاحظاتى رفت و آمد نمیكنند، نسبت به این شهر حساسیت دارند؛ یك نگاه ویژهاى دارند؛ حوادث این شهر را دنبال میكنند. (بیانات در مراسم استقبال از رهبر معظم انقلاب (مدظله) – 27/07/1389)
[1] . بدون تردید نقش حضرت معصومه در قم شدن قم و عظمت یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخى، یك نقش «ما لا كلام فیه» است. (بيانات در ديدار طلاب، فضلا و اساتيد حوزه علميه قم – 29/07/1389)
[1] . آستان مقدس حضرت فاطمهى معصومه (سلام الله عليها وعلى آبائها المعصومين المظلومين) … قبةالاسلام و محور حوزهى علميهى عظمى است. (بيانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) 28/04/1371)
[1] . آستان مقدس حضرت فاطمهى معصومه (سلام الله عليها وعلى آبائها المعصومين المظلومين) … محور حوزهى علميهى عظمى است. (بيانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) 28/04/1371)
حق بزرگِ این سرچشمهی نور و هدایت که یکی از ثمرات آن تشکیل حوزهی علمیهی عظیم الشأن در سایهی این بقعه مبارک است، چنان عظیم است که زبان و قلم چون من حقیر و ناتوانی را رساییِ بیان آن نیست. این حق بر دوش همهی کسانی که از برکات این بقعه و این حوزه بهرهمند شدهاند، وظائفی را در خورد توان و امکان میگذارد. (متن دستخط رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) در دفتر یادبود آستان مقدس حضرت معصومه (علیها سلام) 3/7/1372)
[1] . اینجا قطب زیارتى و معنوى است؛ اینجا حرم حضرت معصومه، این بارگاه باشكوه قرار دارد. (بیانات در مراسم استقبال از رهبر معظم انقلاب (مدظله) – 27/07/1389)
[1] . چند جمله راجع به شهر قم عرض بكنم. قم خاستگاه انقلاب است؛ محل ولادت این حادثهی عظیم و پدیدهی بزرگ تاریخى كشور ما و همهی جهان است. (بیانات در مراسم استقبال از رهبر معظم انقلاب (مدظله) – 27/07/1389)
[1]. حق بزرگِ این سرچشمهی نور و هدایت… چنان عظیم است که زبان و قلم چون من حقیر و ناتوانی را رساییِ بیان آن نیست. این حق بر دوش همهی کسانی که از برکات این بقعه و این حوزه بهرهمند شدهاند، وظائفی را در خورد توان و امکان میگذارد. خداوند شما و همۀ متمسکین به ذیل ولایت رفیعهی اهل بیت وحی و فضیلت را موفق به ادای این وظایف بدارد. (متن دستخط رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) در دفتر یادبود آستان مقدس حضرت معصومه (علیها سلام) 3/7/1372)
[1]. افتخار خدمت در این آستان بلند پایهی ملک پاسبان، بر شما آقایان و عزیزان، مبارک و گرامی باد. حق بزرگِ این سرچشمهی نور و هدایت که یکی از ثمرات آن تشکیل حوزهی علمیهی عظیم الشأن در سایهی این بقعهی مبارک است، چنان عظیم است که زبان و قلم چون من حقیر و ناتوانی را رساییِ بیان آن نیست… اینک حرم مطهر و بیوتات مطهرهی اطراف آن بحمدالله از وضع شایستهتری نسبت به گذشته برخوردار است. (متن دستخط رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) در دفتر یادبود آستان مقدس حضرت معصومه (علیها سلام) 3/7/1372)
[1] . همهى مسلمانان و پیروان اهل بیت عصمت به خصوص مردم قم، و بالاخص طلّاب و علما باید زیارت او را مغتنم بدانند، و از آن حضرت استمداد بنمایند. (بيانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) 28/04/1371)
امیدوارم خداوند به همهى ما توفیق عنایت فرماید تا بتوانیم از این نعمت بزرگ، بیشتر بهره بگیریم. (بيانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) 8/04/1371)
[1] . ما باید از این حضرت (حضرت معصومه سلام الله علیها) بیشتر استفاده کنیم… ایشان امامزادهى بلافصل است، دختر امام، خواهر امام، عمّهى امام است. (بيانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) 28/04/1371)
[1] . وظیفه بزرگ آن جناب: جدیت در حفظ و حراست از کرامت بارگاه و متعلّقات آن و تلاش لازم برای آسایش زائران و مجاوران و نشر معارف اهل بیت (علیهم السلام) و خدمت به محرومان و مستضعفان و توسعه و بهسازی آن کانون علم و معنویت است. (متن حکم مقام معظم رهبری (دامت برکاته) خطاب به تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه (علیها السلام) آذر ماه 1389)
[1] . اینک حرم مطهر و بیوتات مطهرهی اطراف آن بحمدالله از وضع شایستهتری نسبت به گذشته برخوردار است و وسعت و نظافت و ابّهت و انتظامی بیش از گذشته دارد. این رشتهی بهسازی باید انشاءالله ادامه یابد و به موازات آن صفا بخشیدن به فضای معنوی و روحی و امکان انتفاع از هدایت الهی در این مکان مقدس نیز باید مورد توجه و اهتمام باشد. (متن دستخط رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) در دفتر یادبود آستان مقدس حضرت معصومه (علیها سلام) 3/7/1372)
[1]