به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر، آئین آغاز به کار دبیرخانه ملی بوشهر حسینیه مقاومت، 1 آبان 1403 با حضور آیت الله صفایی بوشهر، نماینده ولی فقیه در استان و ریاست شورای فرهنگ عمومی استان، حجتالاسلام محمد قادری مدیرکل تبلیغات اسلامی و اعضای این دبیرخانه برگزار شد.
آیت الله صفایی بوشهری در این مراسم اظهار داشت: علمای بزرگ و شخصیتهای دینی از این استان همواره در تاریخ به عنوان مراجع و پشتیبانان فرهنگ دینی شناخته شدهاند.
امام جمعه بوشهر افزود: تاریخ استان بوشهر شاهد چهرههای تاریخی و مذهبی متعددی به ویژه شخصیتهای مؤثری مانند مرحوم علامه بلادی(ره) و دیگر عالمان بوشهری، است که نمایانگر علم و دیانت و منبع الهام و الگو برای مردم در تاریخ این استان بودهاند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: مراسمهای عزاداری، به ویژه پس از بازطراحیهای بدیع ناخدا عباس دریانورد، توانستهاند به عنوان نمادهای فرهنگی گرانبها در جامعه ایرانی شناخته شوند و توجه ملی و بینالمللی را به خود جلب کرده و هویت فرهنگی ویژهای را در دل مردم گنجاندهاند.
آیت الله صفایی بوشهری گفت: حرکتهای دایرهای و سینوسی موجود در عزاداری بوشهر، نماد تعامل اجتماعی است که در آن، افراد ضمن عزاداری، در یک چرخه حرکتی و معنوی به هم پیوند میخورند و همین ویژگیها بیانگر دقت نظر معماران فرهنگی، نظیر مرحوم شریفیان و دیگر بزرگان است که با درک عمیق از روانشناسی و جامعهشناسی، نحوه عزاداری را به نوعی طراحی کردهاند که با نیازهای فطری و فرهنگی مردم همخوانی داشته باشد.
رویداد ملی بوشهر حسینیه مقاومت با تکیه بر احیا آئین های عزاداری پهنه جنوب سعی در ارتقاء محتوایی نهاد هیات با تاکید بر گفتمان مقاومت دارد.
گفتنی است، در پایان این مراسم از پوستر فراخوان آفرینش های ادبی، هنری و رسانه بوشهر حسینیه مقاومت رونمایی و ضمن تقدیر از دست اندرکاران دوره نخست، احکام انتصاب اعضای دبیرخانه اعطا شد.